Αναζήτηση Κλινικών

Αναζήτηση για:
Πόλη
Επιλογή Τμήματος

Εξωτερικά Ιατρεία

Πόλη
Επιλογή Τμήματος
Ημέρα εφημερίας

Συνδεδεμένοι χρήστες

Έχουμε 42 επισκέπτες συνδεδεμένουςUEHP News OCTOBER 2013


EUPOPEAN ECONOMY
The Second Economic Adjustment Programme for Greece- Fourth Review – April 2014


EUPOPEAN ECONOMY
The Second Economic Adjustment Programme for Greece- Second Review – May 2013


Health Professional Mobility in a Changing Europe
New dynamics, mobile individuals and diverse responsesΔημοσιευμα εφημεριδας ΠΑΡΟΝ 14-5-2017

Πακέτο υπηρεσιών υγείας «Free Clinic» από τον Σύνδεσμο Ιδιωτικών Κλινικών Ελλάδας
Πακέτο υπηρεσιών υγείας «Free Clinic» από τον Σύνδεσμο Ιδιωτικών Κλινικών Ελλάδας Στην προσπάθειά τous να επιβιώσουν και να απεξαρτηθούν από τον ΕΟΠΥΥ, αλλά και με επίκεντρο τον ασθενή που λόγω οικονομικής αδυναμίας δεν μπορεί να νοσηλευθεί σε ιδιωτικές κλινικές, τα μέλη του Συνδέσμου Ιδιωτικών Κλινικών Ελλάδας (ΣΙΚΕ) προχώρησαν στη δημιουργία ενός Προγράμματος Υγείας που δίνει τη δυνατότητα ελεύθερης πρόσβασης όλων σε ιδιωτικές κλινικές σε όλη τη χώρα. Το πακέτο υπηρεσιών υγείας «Free Clinic» του Συνδέσμου Ιδιωτικών Κλινικών Ελλάδας προσφέρει -έναντι προκαθορισμένου τιμήματος- προνομιακές τιμές στο σύνολο των παροχών πρωτοβάθμιας υγείας και για πρώτη φορά 90 χειρουργικές επεμβάσεις δωρεάν για το κόστος νοσοκομειακής περίθαλψης και τον προεγχειρητικό έλεγχο,

ενώ ο ασθενής επιβαρύνεται μόνο με το κόστος ειδικών υλικών και φαρμάκων και τις αμοιβές χειρουργού και αναισθησιολόγου. Η νοσηλεία γίνεται σε τρίκλινο θάλαμο, ενώ με παράλληλη χρήση του ΕΟΠΥΥ υπάρχει δωρεάν αναβάθμιση θέσns σε δίκλινο ή μονόκλινο δωμάτιο, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΙΚΕ Γρηγόρη Σαραφιανο, μερικά από τα πλεονεκτήματα της κάρταε είναι η ανυπαρξία ανώτατου ηλικιακού ορίου (από το 15ο έτος και άνω), η πανελλαδική κάλυψη, π μη εξέταση προϋπαρχουσών ασθενειών και το χαμηλό κόστος (0,50 ευρώ την ημέρα). Σήμερα, με το πακέτο υγείας «Free Clinic» συνεργάζονται ήδη οκτώ ιδιωτικές κλινικέε από πολλές μεγάλες πόλεις της χώρας, ενώ σύντομα αναμένεται και η ένταξη άλλων πέντε.
Ο στόχος του Συνδέσμου -ο οποίος έχει 100 κλινικές ως εγγεγραμμένα μέλη- είναι μέχρι τον Ιούνιο να έχουν μπει στο πρόγραμμα συνολικά τριάντα κλινικές.

 

 

ΣύνδεσηΧρήσιμοι σύνδεσμοι

 

Δημοσιεύσεις