Αναζήτηση Κλινικών

Αναζήτηση για:
Πόλη
Επιλογή Τμήματος

Εξωτερικά Ιατρεία

Πόλη
Επιλογή Τμήματος
Ημέρα εφημερίας

Συνδεδεμένοι χρήστες

Έχουμε 47 επισκέπτες συνδεδεμένουςUEHP News OCTOBER 2013


EUPOPEAN ECONOMY
The Second Economic Adjustment Programme for Greece- Fourth Review – April 2014


EUPOPEAN ECONOMY
The Second Economic Adjustment Programme for Greece- Second Review – May 2013


Health Professional Mobility in a Changing Europe
New dynamics, mobile individuals and diverse responsesΠιέσεις Καρόνε στον ΕΟΠΥΥ για είσπραξη του clawback από Κλινικές & Κέντρα Αποκατάστασης

ONMED.GR
Της Νατάσσας Ν. Σπαγαδώρου

Πιέσεις στη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ ασκεί ο επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Δημοσίων Οικονομικών της ΕΕ και υπεύθυνος του Τομέα Υγείας και φαρμάκου Τζιουζέπε Καρόνε, προκειμένου ο  Οργανισμός να καταφέρει να εισπράξει το clawback από τις Κλινικές και τα Κέντρα Αποκατάστασης, το οποίο εκκρεμεί ήδη από το 2014.

 Ο «πολύς» Καρόνε, όπως χαρακτηρίζεται από τους ανθρώπους της αγοράς (φαρμακοβιομηχανία, Κλινικές, θεσμικοί φορείς) είχε την Τρίτη συνάντηση στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ, με εκπροσώπους του υπουργείου Υγείας, του ΕΟΦ και του Οργανισμού για το θέμα αυτό. Ο εκπρόσωπος των Θεσμών, έθεσε ως όρο πληρωμής της επόμενης δόσης, την εξόφληση των οφειλών από μέρους των παρόχων Υγείας από τα clawback και rebate του 2014 και 2015.

Σε περίπτωση που δεν εισπραχθούν τα ποσά, τότε δεν θα προβλέπεται συμψηφισμός των χρεών, κάτι που σίγουρα θα δυσαρεστήσει τους παρόχους των Ιδιωτικών Κλινικών. Το χρονικό περιθώριο που δίνει ο Καρόνε στον ΕΟΠΥΥ για την είσπραξη του clawback είναι μέχρι τέλος Οκτωβρίου.

 

ΣύνδεσηΧρήσιμοι σύνδεσμοι

 

Δημοσιεύσεις