Αναζήτηση Κλινικών

Αναζήτηση για:
Πόλη
Επιλογή Τμήματος

Εξωτερικά Ιατρεία

Πόλη
Επιλογή Τμήματος
Ημέρα εφημερίας

Συνδεδεμένοι χρήστες

Έχουμε 30 επισκέπτες συνδεδεμένουςUEHP News OCTOBER 2013


EUPOPEAN ECONOMY
The Second Economic Adjustment Programme for Greece- Fourth Review – April 2014


EUPOPEAN ECONOMY
The Second Economic Adjustment Programme for Greece- Second Review – May 2013


Health Professional Mobility in a Changing Europe
New dynamics, mobile individuals and diverse responsesPortal Ιατρικού Τουρισμού και Οδηγίες Εγγραφής Παρόχων

Αξιότιμοι Κυριοι

H Ομάδα Ανάπτυξης και Σχεδιασμού του Portal Ιατρικού Τουρισμού των συνεργαζόμενων παρόχων με τον ΕΟΠΥΥ, έχει ολοκληρώσει την ανάπτυξη του Portal.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχετε τις κάτωθι δυνατότητες:

Α. Να περιηγηθείτε στην έκδοση BETA του «PORTAL ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ» η οποία είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση :  http://dev.mtgreece.org/user

Για την είσοδο σας,  απαιτείται η καταχώρηση των παρακάτω συνθηματικών:


E-mail or username : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Κωδικός: mtgreece@2017

ΠΡΟΣΟΧΗ : Για την ολοκληρωμένη προβολή των  δυνατοτήτων του Portal  αλλά και την καθοδήγηση των μελών σας στην διαδικασία ενημέρωσης του «Προφίλ Παρόχου», έχει καταχωρηθεί από την Ομάδα Ανάπτυξης και Σχεδιασμού στην BETA έκδοση του Portal, ενδεικτικό περιεχόμενο (Σύντομο προφίλ, Τμήματα, Ειδικότητες, Θεραπείες, Στοιχεία Επικοινωνίας, Εικόνες, Video)  σε πιλοτικά προφίλ παρόχων. Οι πληροφορίες αυτές είναι εκπαιδευτικού χαρακτήρα, έχουν εισαχθεί από τις αντίστοιχες  ιστοσελίδες των παρόχων και δεν περιλαμβάνονται στην «παραγωγική» έκδοση του Portal.

Β. Τα  μέλη σας, εφόσον περιηγηθούν στην BETA έκδοση, έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν στην «παραγωγική»  έκδοση του Portal, η οποία είναι διαθέσιμη στην  ηλεκτρονική διεύθυνση : http://www.mtgreece.org/ .

Η διαδικασία εγγραφής γίνεται από την επιλογή «Εγγραφή Παρόχου» στο κεντρικό μενού του Portal .

Μετά την εγγραφή τους έχουν την δυνατότητα να διαμορφώσουν την δική τους σελίδα «Προφίλ Παρόχου».

 

Γ. Τα μέλη σας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση  μπορούν να καλούν τo Τμήμα Υποστήριξης Παρόχων στα τηλέφωνα :  210 -7470040 | 2310 - 482300 ή να αποστέλλουν γραπτά τις ερωτήσεις/παρατηρήσεις τους, είτε μέσω της φόρμας Επικοινωνίας του κεντρικού μενού του Portal  είτε στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Παράλληλα, επισυνάπτουμε και το εγχειρίδιο χρήσης του Portal.

Θα σας παρακαλούσαμε να προωθήσετε την επιστολή στα μέλη σας ώστε να  προχωρήσουν στην εγγραφή τους και στην ενημέρωση του δικού τους «Προφίλ Παρόχου», σύμφωνα με τις επισυναπτόμενες οδηγίες.

Είμαστε στην διάθεσή σας για ερωτήσεις, παρατηρήσεις & προτάσεις.

Με εκτίμηση,

Ομάδα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Portal Ιατρικού Τουρισμού

 

ΣύνδεσηΧρήσιμοι σύνδεσμοι

 

Δημοσιεύσεις