Αναζήτηση Κλινικών

Αναζήτηση για:
Πόλη
Επιλογή Τμήματος

Εξωτερικά Ιατρεία

Πόλη
Επιλογή Τμήματος
Ημέρα εφημερίας

Συνδεδεμένοι χρήστες

Έχουμε 31 επισκέπτες συνδεδεμένουςUEHP News OCTOBER 2013


EUPOPEAN ECONOMY
The Second Economic Adjustment Programme for Greece- Fourth Review – April 2014


EUPOPEAN ECONOMY
The Second Economic Adjustment Programme for Greece- Second Review – May 2013


Health Professional Mobility in a Changing Europe
New dynamics, mobile individuals and diverse responsesΓενικη Συνελευση της Ευρωπαικης Ενωσης Ιδιωτικων Νοσκοκομειων UEHP

alt Με μεγαλη επιτυχια εληξαν οι εργασιες της Γενικης Συνελευσης της Ευρωπαικης Ενωσης Ιδιωτικων Νοσοκομειων UEHP στο Βελιγραδι με εκπροσωπηση της Ελλαδος απο τον Προεδρο της ΠΕΙΚ και εκλεγμενο μελος του ΔΣ της UEHP Γρ. Σαραφιανο.
Κατα τη διαρκεια της 9ωρης Γενικης Συνεκευσης εγινε παρουσιαση απο τους Σερβους συναδελφους του συστηματος υγειας στη χωρα τους, τις δρασεις τους για το 2018 οπως η νεα νομοθεσια για τη λειτουργια των Κλινικων και των Πολυκλινικων, των ασφαλιστικων εταιριων, της νομοθεσιας για τα ευαισθητα προσωπικα δεδομενα, το πλαισιο για τις κλινικες ερευνες που αποτελει project του WHO, την εισαγωγη της τιμολογησης με capitation and DRG's system, project of the World Bank.
Η Σερβια διαθετει 177 κρατικα νοσοκομεια, 6 στρατιωτικα και 88 ιδιωτικα (γενικα και ειδικα) νοσοκομεια - κλινικες.
29897 ειναι οι Σερβοι ιατροι απο τους οποιους 20891 οι ειδικευμενοι, απο τους οποιους οι 11.000 στο Βελιγραδι. Απο τους ιατρους το 12,4% εργαζονται στον ιδιωτικο τομεα.
Η Σερβια διαθετει ακομη 156 πολυκλινικες, εξειδικευμενες κλινικες εως 3 max ειδικοτητες και 1 Ψυχιατρικη.
Οι περισσοτερες επεμβασεις ειναι Γενικης Χειρουργικης και αμεσως μετα επεμβασεις Πλαστικης χειρουργικης.
Εγιναν επισης παρουσιασεις των συστηματων υγειας απο εκπροσωπους των Montenegro, Bosnia and Hercegovina, Croatia and Fyrom.
Εγινε παρουσιαση της Silver Economy: Care and cure from ORPEA Group που εξαπλωνεται σε Ευρωπαικες χωρες εξαγοραζοντας Κλινικες, παρουσιαση θεματων αστικης ευθυνης απο την ασφαλιστικη εταιρια της Ιταλιας SHAM, εγινε αναλυση του Κωδικα δεοντολογιας της Σερβικης Ενωσης.

Tελος προγραμματιστηκαν 4 workshops για το 2018 που θα γινουν στις Βρυξελλες, συζητηθηκαν τα οικονομικα της UEHP και τελος αφιερωθηκε χρονος για την προετοιμασια της εκδηλωσης της 7ης Νοεμβριου στις Βρυξελλες που διοργανωνει η UEHP.

alt


 

ΣύνδεσηΧρήσιμοι σύνδεσμοι

 

Δημοσιεύσεις