Αναζήτηση Κλινικών

Αναζήτηση για:
Πόλη
Επιλογή Τμήματος

Εξωτερικά Ιατρεία

Πόλη
Επιλογή Τμήματος
Ημέρα εφημερίας

Συνδεδεμένοι χρήστες

Έχουμε 33 επισκέπτες συνδεδεμένουςUEHP News OCTOBER 2013


EUPOPEAN ECONOMY
The Second Economic Adjustment Programme for Greece- Fourth Review – April 2014


EUPOPEAN ECONOMY
The Second Economic Adjustment Programme for Greece- Second Review – May 2013


Health Professional Mobility in a Changing Europe
New dynamics, mobile individuals and diverse responsesΣε νεα ηλεκτρονικη εποχη ο ΕΟΠΥΥ

alt

29/3/2018
Πραγματοποιηθηκε χθες στα γραφεια του ΕΟΠΥΥ στην Πευκη η παρουσιαση απο τον Προεδρο και τα στελεχη του Οργανισμου προς τα ΔΣ των συμβεβλημενων παρόχων των νεων ψηφιακων εφαρμογων που θα θετει σε λειτουργια ο Οργανισμος το προσεχες χρονικο διαστημα.
Ειδικοτερα,   τιθενται σε εφαρμογη το Συστημα ηλεκτρονικων Ενστασεων επι των περικοπων των μηνιαιων υποβολων, η δοκιμαστικη περιοδος διασυνδεσης της νοσοκομειακης περιθαλψης με τον ΕΟΠΥΥ σε real time απο 15-30/4/2018 και απο 1η Μαιου 2018 σε πληρη εφαρμογη, η λειτουργια το προσεχες διμηνο νεου data center του Οργανισμου στην Πευκη και τελος η χρηση των ιατρικων πρωτοκολλων.

Ο ασθενης, ο ιατρος και οι αρμοδιοι υπαλληλοι των Κλινικων θα λειτουργουν, θα γνωματευουν, θα υπογραψουν, θα συλλεγουν και θα ψηφιοποιουν τους ιατρικους φακελους με ηλεκτρονικο τροπο και θα αποστελουν στον Οργανισμο ψηφιακα ολα τα απαιτουμενα δικαιολογητικα.

Σκοπος η μειωση των φυσικων παραστατικων που ανερχονται σε εκατομμυρια Α4 μηνιαιως και η αποπληρωμη των παρόχων εως τα  τελη του 2018 σε 30 ημερες αφου οι λογαριασμοι θα θεωρουνται εκκαθαρισμενοι.

Βεβαιως το claw back θα εξακολουθει να ισχυει ασχετα με τις ηλεκτρονικες εγκρισεις αφου οι κλειστοι προυπολογισμοι θα εξακολουθησουν να υπαρχουν και μαζι τους και οι υπερβασεις λογω των εξωπραγματικων δεδομενων του προυπολογισμου.

 

ΣύνδεσηΧρήσιμοι σύνδεσμοι

 

Δημοσιεύσεις