Αναζήτηση Κλινικών

Αναζήτηση για:
Πόλη
Επιλογή Τμήματος

Εξωτερικά Ιατρεία

Πόλη
Επιλογή Τμήματος
Ημέρα εφημερίας

Συνδεδεμένοι χρήστες

Έχουμε 43 επισκέπτες συνδεδεμένουςUEHP News OCTOBER 2013


EUPOPEAN ECONOMY
The Second Economic Adjustment Programme for Greece- Fourth Review – April 2014


EUPOPEAN ECONOMY
The Second Economic Adjustment Programme for Greece- Second Review – May 2013


Health Professional Mobility in a Changing Europe
New dynamics, mobile individuals and diverse responsesΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 4-4-2018

Από την Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

« Τα σημειώματα Claw back που απεστάλησαν στις Ιδιωτικές Κλινικές για το Α’ εξάμηνο του 2017, σε επιταγή μνημονιακων υποχρεώσεων που υπέγραψαν προηγούμενες Κυβερνήσεις αλλά συνεχίζει ως μόνιμο μέτρο, είναι μικρότερα ως ποσοστά, όμως εξακολουθούν να είναι άδικα και καταστροφικά για τους παρόχους.

Οφείλουμε βέβαια να παραδεχτούμε ότι σε ορισμένους κωδικούς είναι σχεδόν μηδενικά, όπως η νοσηλεία σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, που ήταν αποτέλεσμα δημιουργίας νέου υπο-κωδικου που χρηματοδοτήθηκε με τα αναγκαία κονδύλια, ύστερα από αίτημα της ΠΕΙΚ προς την Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, η οποία επιδεικνύοντας κοινωνική ευαισθησία το αποδέχτηκε, εισηγουμενη θετικά στον αρμόδιο αν. Υπουργό Υγειας κο Παύλο Πολλακη, ο οποίος υπέγραψε την σχετική Υπουργική Απόφαση.

Γι’ αυτό θεωρούμε υποχρέωση μας να ευχαριστήσουμε τον Αν. Υπουργό Υγειας αλλά και την Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, επιφυλασσόμενοι όμως να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για έναν προϋπολογισμό του Οργανισμού ο οποίος θα ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των ασθενών και όχι σε λογιστικές λογικές ώστε το claw back να εκμηδενιστεί και κάθε υπηρεσία που προσφέρουμε, βάσει συμφωνηθέντων με την πολιτεία τιμών, να αμείβεται στο ακέραιο».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Κλινικών

alt


 

ΣύνδεσηΧρήσιμοι σύνδεσμοι

 

Δημοσιεύσεις