Αναζήτηση Κλινικών

Αναζήτηση για:
Πόλη
Επιλογή Τμήματος

Εξωτερικά Ιατρεία

Πόλη
Επιλογή Τμήματος
Ημέρα εφημερίας

Συνδεδεμένοι χρήστες

Έχουμε 40 επισκέπτες συνδεδεμένουςUEHP News OCTOBER 2013


EUPOPEAN ECONOMY
The Second Economic Adjustment Programme for Greece- Fourth Review – April 2014


EUPOPEAN ECONOMY
The Second Economic Adjustment Programme for Greece- Second Review – May 2013


Health Professional Mobility in a Changing Europe
New dynamics, mobile individuals and diverse responsesΚορυφαία Εκδήλωση Προβολής του Τουρισμού Υγείας στη Ρωσία

Κορυφαία Εκδήλωση Προβολής του Τουρισμού Υγείας στη Ρωσία

εν όψει του έτους Ελλάδας-Ρωσίας στον Τουρισμό

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 18/11/2018

Τη δυναμική διείσδυση των ελληνικών ιδιωτικών κλινικών και νοσηλευτικών ιδρυμάτων στη ρωσική αγορά τουρισμού Υγείας επιχειρεί το Greek Health Tourism Forum & Workshop που πραγματοποιείται στις 3 Δεκεμβρίου 2018 στη Μόσχα. Η εκδήλωση οργανώνεται στο πλαίσιο του έτους Ελλάδας-Ρωσίας στον Τουρισμό και τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού,  του ΕΟΤ και του ATOR  (Σύνδεσμος Tour Operators Ρωσίας) και της Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Εταιρειών Ρωσίας.

Χαρακτηριστικό της δυναμικής του Greek Health Tourism Forum & Workshop 2018 είναι το γεγονός ότι η εν λόγω εκδήλωση ουσιαστικά κλείνει το έτος Ελλάδος-Ρωσίας στον Τουρισμό και στο πλαίσιο αυτό θα παρουσιαστεί η μεθοδολογία για την ασφαλή και άμεσα αποτελεσματική στρατηγική εισόδου των ελληνικών κλινικών στην ρωσική καθώς και σε όλες της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών (ΚΑΚ) αγορές ιατρικού τουρισμού. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Expocentr (Hall 2 | Pavillion 7) στο περιθώριο της έκθεσης MedTravelExpo που διενεργείται από τις 2-5 Δεκεμβρίου στη Μόσχα, και οργανώνεται από τον Σύνδεσμο Tour Operators της Ρωσίας (ATOR) με συνδιοργανωτές τις εταιρείες AGORA και Tourism Today.

Η εκδήλωση Greek Health Tourism Forum & Workshop 2018, από τις μεγαλύτερες που έχουν οργανωθεί ποτέ στη Ρωσία με θέμα τον  Τουρισμό Υγείας στην Ελλάδα, αποτελεί συνέχεια της πρώτης προσπάθειας του 2017 και την κορύφωση παλαιότερων προσπαθειών παρουσίασης και προβολής των δυνατοτήτων, εγκαταστάσεων και υπηρεσιών που σχετίζονται με την υγεία, και των συναφών με αυτές τουριστικών προϊόντων της Ελλάδας στην ρωσική αγορά.

Η διοργάνωση αυτή, έπειτα από τα προηγούμενα workshops που πραγματοποιήθηκαν το 2013 και 2014 και διακόπηκαν λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και τη συνακόλουθη ραγδαία υποτίμηση του ρωσικού νομίσματος, εμπλουτίζεται με την παραπάνω αναφερόμενη κλειστή ημερίδα για τις ελληνικές κλινικές με στόχο την άντληση τουριστών υγείας από όλες τις χώρες της ΚΑΚ κατόπιν εισήγησης της ρωσικής ομοσπονδιακής κυβέρνησης, αποτελώντας και το μοναδικό event για τον Τουρισμό Υγείας του έτους Ελλάδας-Ρωσίας στον τουρισμό.

Στόχος του Greek Health Tourism Forum & Workshop 2018 είναι να δώσει ταχύτερη ώθηση στην ανάπτυξη του Τουρισμού Υγείας, που φαίνεται ότι θα αποτελέσει έναν από τους σημαντικότερους πόλους προσέλκυσης Ρώσων τουριστών για την Ελλάδα το επόμενο διάστημα. Σημαντικό να αναφερθεί ότι το μέρος της ρωσικής αγοράς που σχετίζεται με την ειδική αυτή μορφή τουρισμού, απαριθμεί 300.000 περίπου τουρίστες, με μια ετήσια αύξηση της τάξης του 20% έως το 2013, τάση οποία δείχνει να επανέρχεται. Σύμφωνα με τις στατιστικές, επί του παρόντος, το 50% των Ρώσων που ταξιδεύουν εκτός Ρωσίας για ιατρικούς λόγους έχουν ως προορισμό το Ισραήλ ενώ σε πολλές χώρες όπως στη Γερμανία, λόγω του αυξανόμενου ενδιαφέροντος για τις υπηρεσίες υγείας από τους Ρώσους ασθενείς, τα νοσοκομεία διαθέτουν πλέον ρωσόφωνο προσωπικό.  Σημειώνεται επίσης ότι οι διεθνείς ασθενείς του ιατρικού τουρισμού έχουν ένα μέσο όρο δαπάνης τα 3.000 ως 4.000 δολάρια.

Όπως επισημάνθηκε λόγω του έτους Τουρισμού Ελλάδας-Ρωσίας το ενδιαφέρον από την πλευρά των Ρώσων στο workshop είναι μεγάλο. Ιδιαίτερη σπουδή από τη ρωσική πλευρά φαίνεται ότι υπάρχει για τις υπηρεσίες που σχετίζονται με την οδοντιατρική, πλαστική χειρουργική, ογκολογία, καρδιολογία, διαβητολογικά, ορθοπεδική αποκατάσταση, γυναικολογία (κυρίως εξωσωματικές), νεφρολογικά προβλήματα, ανδρολογικά προβλήματα, θεραπείες για αναπνευστικά προβλήματα, κοσμετολογία, τουρισμό ευεξίας, ιαματικά   κ.α.

Σημείωση :

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Σοφία Γκιαούρη στο  τηλ. 2130444625 και στο τηλ. 694 4386324

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα του Greek Health Tourism Forum & Workshop 2018 έχει ως εξής:

10:00 – 11:00              Προσέλευση – εγγραφές – υποδοχή επισκεπτών

B2B συναντήσεις (προγραμματισμένα ραντεβού και ad-hoc συναντήσεις), εξατομικευμένες παρουσιάσεις

11:00 – 11:15     Χαιρετισμός του Πρέσβη της Ελλάδας στη Μόσχα

11:15 - 12:00      Παρουσιάσεις κλινικών – παρεμβάσεις, μεταξύ άλλων και από Ελληνικό Συμβούλιο Ιατρικού Τουρισμού Elitour

12:00 – 13:00 Coffee break

12:00 – 13:00              Συνέχεια των Β2Β – υποδοχή επισκεπτών

13:00 – 14:00     Παρουσιάσεις / ομιλίες / συζήτηση των τάσεων: μεταξύ άλλων και από Eugeniy Chernyshev, Ένωση Ιατρικών Ταξιδιωτικών Γραφείων της Ρωσίας και της CIS www.imtaa.org

14:00                   Διάλειμμα για φαγητό

14:00 – 16:00              Συνέχεια των Β2Β – υποδοχή επισκεπτών

Κόστος συμμετοχής

Παρέχονται οι ακόλουθοι εναλλακτικοί τρόποι συμμετοχής:

  • Α/ Συμμετοχή στο πρόγραμμα των B2B συναντήσεων & παρακολούθηση της ομιλίας.

Κόστος: 1.500 ευρώ + ΦΠΑ (Περιλαμβάνει τη συμμετοχή 1 ατόμου)

  • Β/ Συμμετοχή ως Χορηγός της εκδήλωσης, με συμμετοχή στο πρόγραμμα των B2B συναντήσεων, παρακολούθηση της ομιλίας & συμμετοχή με ομιλία στο σχετικό section.

Κόστος: 3.000 ευρώ + ΦΠΑ (Περιλαμβάνει τη συμμετοχή 2 ατόμων)

  • Γ/ Συμμετοχή ως Μεγάλος Χορηγός της εκδήλωσης, με συμμετοχή στο πρόγραμμα των B2B συναντήσεων, παρακολούθηση της ομιλίας, συμμετοχή με ομιλία στο σχετικό section και εμφάνιση του λογοτύπου του χορηγού σε όλο το υλικό της εκδήλωσης.

Κόστος: 5.000 ευρώ + ΦΠΑ (Περιλαμβάνει τη συμμετοχή 2 ατόμων)

Στο κόστος περιλαμβάνεται:

-      Πρόγραμμα συναντήσεων με tour operators, facilitators και ασφαλιστικές εταιρείες

-      Δικαίωμα παρακολούθησης της ομιλίας / παρουσίασης του κ. Ευγένι Τσερνισέβ

-      Σταντ (τραπέζι)  στο χώρο του workshop

-      Συνοπτική παρουσίαση (κείμενο + λογότυπο) στον κατάλογο των συμμετεχόντων του workshop (για δηλώσεις συμμετοχής έως 15 Νοεμβρίου)

-      Coffee break

-      Συμμετοχή στο γεύμα που θα πραγματοποιηθεί μετά το πέρας των ομιλιών

-      Δικαίωμα συμμετοχής με ομιλία (για τους χορηγούς μόνο)

-      Εμφάνιση σε όλο το υλικό της εκδήλωσης με λογότυπο (για τον Μεγάλο Χορηγό μόνο)

 

ΣύνδεσηΧρήσιμοι σύνδεσμοι

 

Δημοσιεύσεις