Αναζήτηση Κλινικών

Αναζήτηση για:
Πόλη
Επιλογή Τμήματος

Εξωτερικά Ιατρεία

Πόλη
Επιλογή Τμήματος
Ημέρα εφημερίας

Συνδεδεμένοι χρήστες

Έχουμε 32 επισκέπτες συνδεδεμένουςUEHP News OCTOBER 2013


EUPOPEAN ECONOMY
The Second Economic Adjustment Programme for Greece- Fourth Review – April 2014


EUPOPEAN ECONOMY
The Second Economic Adjustment Programme for Greece- Second Review – May 2013


Health Professional Mobility in a Changing Europe
New dynamics, mobile individuals and diverse responsesΥπεγραφη το Μνημονιο Συνεργασιας

Υπεγράφη την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Προέδρου του ΕΟΠΥΥ κ. Β. Πλαγιανάκου και εκπροσώπων 12 Κλινικών μελών της ΠΕΙΚ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιωτικών Κλινικών) απο τις 13 Κλινικες που διαθετουν ΜΕΘ,  με το οποίο παραχωρούνται συνολικά 38 κλίνες Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Στόχος της συγκεκριμένης συμφωνίας είναι η ασφαλέστερη, αποδοτικότερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση του έκτακτου και αναγκαίου περιστατικού και η καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του Οργανισμού. Από τις συνολικά 38 κλίνες οι 29 είναι στην Αττική και οι 9 στην υπόλοιπη Ελλάδα (Αιτωλοακαρνανία, Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Μαγνησία).

Είχε προηγηθεί η μονογραφή του τελικού κειμένου συμφωνίας από τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Β. Πλαγιανάκο και τον Πρόεδρο της ΠΕΙΚ κ. Γρ. Σαραφιανό.

Σύμφωνα με το μνημόνιο – συμφωνία μεταξύ ΕΟΠΥΥ και ΠΕΙΚ κάθε κλινική θα ενημερώνει καθημερινά το ΕΚΑΒ για τη διαθεσιμότητα κλινών ΜΕΘ που θα διαθέτει.

Οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ, που διακομίζονται μέσω του ΕΚΑΒ σε κλίνες ΜΕΘ, δεν θα καταβάλλουν συμμετοχή στα νοσήλια και διαφορά νοσηλείας.

Το μνημόνιο συνεργασίας δεν αποτελεί τροποποίηση της σύμβασης μεταξύ Ιδιωτικών Κλινικών και ΕΟΠΥΥ.

alt

 

Σύνδεση
Χρήσιμοι σύνδεσμοι

 

Δημοσιεύσεις